Despre noi

Societatea comerciala INTERPACK S.R.L. Oradea este o firma specializata in productia de produse tipografice clasice, de articole si ambalaje din hartie, cutii carton, carton duplex si ondulat, cu capital 100% romanesc.

In calitate de producatori va propunem solutii complete pentru:

– tehnoredactare, grafica, design
– inscriptionarea, etichetarea si ambalarea produselor Dvs.
– productie industriala la serii mici, mijlocii si mari

Datorita dotarii tehnice, a potentialului de creatie si a flexibilitatii firmei suntem in masura sa satisfacem solicitarile Dvs. la un nivel calitativ corespunzator cu cerintele concrete.

Urmare a investitiilor efectuate in ultimii trei ani, productia produselor si a ambalajelor imprimate si caserate reprezinta cca. 85%.

Suntem constienti de faptul ca sectorul productiv are nevoie de ambalaje realizate la un nivel calitativ tot mai ridicat in consens cu cerintele Uniunii Europene. In acest sens am dori ca si Dvs. sa apelati cu incredere la serviciile noastre.

 

Scurt istoric
Prima unitate de productie a societatii a fost infiintata in 1991, avand ca activitate principala realizarea diferitelor tiparituri cu procedeul SERIGRAFIC manual si semiautomat.

Parcurgand mai multe etape de dezvoltare cu investitii in domeniul tiparului OFFSET, a tiparului FLEXOGRAFIC, respectiv in domeniul productiei AMBALAJELOR SI ARTICOLELOR DIN CARTON DUPLEX SI ONDULAT, la ora actuala suntem in masura sa realizam o gama sortimentala bogata de tiparituri si ambalaje.

La ora actuala societatea isi desfasoara activitatea intr-o hala noua de 2800 m2, avand un parc de utilaje modern, capabil sa realizeze comenzile Dvs. la serii mici, mijlocii si mari.

Dotare tehnica
Pe parcursul mai multor etape de dezvoltare cu investitii atat din forte proprii cat si pe baza de proiecte din fonduri europene, ne-am dotat cu utilaje automate si semiautomate de mare productivitate, dintre care amintim:

Masina de tipar offset 70 × 100 cm, cu cinci grupuri de culori + lac
Masina de tipar digital cu dimensiune maxima 488×330 mm
Flexo Slotter cu 3 grupuri de culoare
Masina automata de caserat carton
Masina automata de stantat carton
Masina automata de pliat si lipit cutii in 1-3-4-6 puncte de lipire